Kuljetukset

Saapuminen Helsinkiin

Lentokoneella

Suomen sisäisillä lennoilla pääsee kätevästi Vantaalle. Yksittäiset urheilijat voivat käyttää ilmaista lentokenttäbussia jolla pääsee lentoasemalta suoraan majoitushotelleille. Lentokenttäbussin aikataulun löydät TÄÄLTÄ.

Lisätietoja Helsinki-Vantaa lentokentästä: www.finavia.fi/fi/helsinkivantaa/

Lautalla

Helsinkiin saapuu useita matkustajalauttoja päivässä Virosta ja Ruotsista. Lautat saapuvat joko aivan Helsingin keskustaan (Katajanokka tai Olympiaterminaali) tai Länsisatamaan joista on hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Lauttayhtiöt

Autolla

Vantaalle on helppo löytää myös omalla autolla. Majoitushotellit sijaitsevat Kehä III:sen varrella. Vantaa 2016 järjestelytoimikunta ei tarjoa ilmaisia pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville vaan jokainen vastaa itse pysäköinnin järjestämisestä. Hotellin pysäköintitilat ovat ensisijaisesti Vantaa 2016 kilpailukuljetusten käytössä.

Kuljetukset kilpailujen aikana

Kilpailijat ja kannustajat kuljetetaan suorituspaikoille Vantaa 2016 järjestelytoimikunnan järjestämillä bussikuljetuksilla. Ne jotka haluavat kulkea omia reittejään löytävät julkisen liikenteen pysäkit läheltä majoitushotellia sekä suorituspaikkoja.

Lisätietoja