Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!

Miksi vapaaehtoiseksi?

  • Vapaaehtoisena sinulla on mahdollisuus osallistua ainutkertaiseen tapahtumaan, saat uusia kokemuksia, opit uusia asioita ja tapaat mukavia ihmisiä.
  • Vapaaehtoistoiminta antaa mahdollisuuden auttaa, oppia uutta, löytää omia vahvuuksia, tutustuu uusiin ihmisiin, kuuluu johonkin, tehdä jotain uutta, saada eväitä työelämään.
  • Vapaaehtoistoiminta on tasapuolista, jokainen tulee mukaan vapaaehtoisesti, vapaaehtoisille ei makseta palkkaa, vapaaehtoinen toimii tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin, vapaaehtoinen on luotettava, vapaaehtoinen on vaitiolovelvollinen.
  • Vapaaehtoinen sitoutuu toimintaan ja sopivaan tehtävään, saa tietoa omista tehtävistään, saa ja antaa palautetta, saa toimintaansa tukea, neuvoja, ohjausta ja koulutusta.
  • Vapaaehtoiselta odotetaan sitoutumista, hän pitää kiinni sovituista säännöistä ja tehdyistä sopimuksista sekä on täsmällinen.

Ilmoittautuessasi vapaaehtoiseksi Vantaa 2016 tapahtumiin, pääset toimimaan kansainvälisessä ympäristössä ja ainutkertaisessa tapahtumassa. Vantaa 2016 tapahtumat antavat mahdollisuuden monipuolisiin tehtäviin ja toimiin. Joustavuudella, avoimuudella ja yhteisellä tekemisellä saamme aikaan muistorikkaan tapahtuman.

Vapaaehtoiset saavat tehtäviinsä koulutuksen ja opastuksen sekä katsauksen tapahtuman kokonaisuudesta. Vapaaehtoiset saavat työvaatteen ja ruoan. Unohtamatta todistusta, joka voi olla merkittävä tulevaisuudessa. Uuden oppimiselta ja ihmisiin tutustumiselta ei voi välttyä - mikäs sen mukavampaa!

Koe jotakin uutta ja uniikkia ensi kesänä ja ilmoittaudu mukaan!

Klikkaa seuraavaa linkkiä rekisteröityäksesi: REKISTERÖIDY TÄSTÄ!

Kaikki rekisteröinnit tarkastetaan ja jokainen rekisteröitynyt saa henkilökohtaisen viestin valinnastaan myöhemmin.

Lisätiedot